דלג לתוכן המרכזי

הדברים החשובים בבחירת קייטרינג

הדברים החשובים בבחירת קייטרינג

כל אירוע מסתכם ב"איך היה האוכל". גם אם האירוע יהיה הכי יפה והכי מרגש שיש, מה שיזכרו בסוף זה איזה אוכל מעולה (או לא) היה באירוע. אתם רוצים שיזכרו אותכם לטובה נכון? אז מה חשוב לקחת בחשבון כשבוחרים להביא קייטרינג לאירוע?

תחילת הדרך – מה האופי של האירוע שלכם

לכל אירוע יש אופי אחר. האירוע מוגדר על פי כמות האורחים, הסגנון הנבחר ועוד גורמים. אם יש הרבה אורחים וצריך להביא הרבה אוכל, חשוב שהקייטרינג שנותן את השירות ידע להתמודד עם כמות גדולה של אורחים ולספק אוכל לאורך כל האירוע כמו שתסכמו עם בעל העסק. העלות לאדם באירועים גדולים עשויה לרדת ובכך תוכלו להביא מגוון גדול של סוגי מזון ולהתאים את האוכל לכל סוגי האורחים.

גם האורחים בעצמם מגדירים את אופי האירוע שלכם. יש מי שיודע מראש שרוב הקהל שלו אוהב לטרוף, ולכן קייטרינג בשר יהיה עדיף. אבל אם הקהל מגוון אתם רוצים לתת מענה לכל מי שמגיע לאירוע. לא רק לטורפים. לכן גם חלופות צמחוניות וטבעוניות צריכות להילקח בחשבון.

אין לכם יותר מדי סיבות לשבור את הראש כי מי שמנהל קייטרינג טוב יודע לעשות מה שצריך כדי שהאוכל יתאים את כל האורחים ויספק אותם.

אתם רוצים שיזכרו אותכם לטובה

באירועים פרטיים (יומולדת מיוחדת, אירוע פרטי של חברה וכיוצא בזה) יש חשיבות לאוכל, אבל זה לא מרכז האירוע. האוכל הוא ליווי למתרחש, ולכן הוא יהיה קליל ומתאים לאווירת האירוע. אבל כשמדובר בשמחות, ובעיקר לקהל הישראלי, האוכל הוא המרכז.

מי לא היה בחתונה שהקייטרינג שהיה בה היה גרוע? ותודו שזה כל מה שזוכרים מאותו יום! ומהצד השני, כולכם זוכרים טוב מאד אירועים בהם האוכל היה מעולה. אוכל מתחבר ישירות לרגש. לכן אתם רוצים להביא לקהל שלכם אוכל טוב. אתם רוצים שיזכרו את האירוע שלכם בתור אירוע מוצלח. לכן תבחרו קייטרינג מומלץ כלשהו שישאיר לאורחים שלכם טעם של עוד. ואל תתקמצנו כי האורחים משאירים צ'ק בכניסה. 

לתת לקייטרינג חופש ביטוי

בעלי קייטרינג עם שם גדול, שרוצים לשמור על השם שלהם, משקיעים המון בכדי לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בהתאם, הם ממציאים בעצמם שילובים מעולים של מאכלים שונים ויוצרים תמהיל טוב שנותן לכל אורח הרגשה שהאוכל נעשה במיוחד בשבילו.

מומלץ להקשיב לבעל הקייטרינג ולקבל ממנו את הרעיונות שיתאימו בול לאירוע שלכם. תבואו חופשיים לבחירת המנות ותנו לשף המקצועי לתפור לכם את החבילה המושלמת לקהל שלכם.

תזכרו, האוכל מחובר לרגש. אתם רוצים להשאיר על האורחים שלכם רושם טוב? תתנו להם להרגיש טוב.